2024-04-04 21 瀏覽
‭天下無不散之筵席 期待未來再見的那份喜悅呢位朋👫係長期飯腳 不過食埋今餐應該要告別一段時間🥲 今日特別揀左呢間充滿👩🏻‍🎨藝術氣息餐廳🍽️ 好好歡眾點左貴族👫人餐 頭盤有鮮🦐 三文魚+cream 🧀 巴馬火腿卷哈密瓜 最好食係三文魚🧀 夠創新 魚新鮮 最驚喜係火腿🍈卷 🍈清新 火腿濃郁 夾埋💯📸鵝肝多士 擺盤超靚🤩 旁邊有啲醃咗嘅梨 鵝肝味唔算重 但好滑 多士香脆 巴馬火腿🍕 薄批 十分香脆 拎起唔小心都會斷😝 🧀底 少少火腿 成件事簡表 好味主菜1 🐑羊架 處理得好好 冇乜臊味 羊肉我地要求9成熟都嫩口 保留到肉汁 另外🍟超好食🤣 熱+外脆 有啲牛油汁 一上台即食同時感受到牛油香+薯條脆主菜2 🐮牛柳 上碟7成熟 外表少燶入面粉紅冇血水 好腍 多肉汁 中間夾雜🔴🟡🟢椒 好好睇📸甜品cheese cake 🍰 + cream泡芙 2樣都比出面隨便買既好食😋 有個有趣位 就係佢隻碟都係凍既 完餐後送上咖啡 奶茶 檸茶 檸水任你揀💯整體用餐體驗良好 滿意 侍應會成日幫你換碟 但上餐時間略長 由頭盤到最

天下無不散之筵席 期待未來再見的那份喜悅

完餐後送上咖啡 奶茶 檸茶 檸水任你揀💯
整體用餐體驗良好 滿意 侍應會成日幫你換碟 但上餐時間略長 由頭盤到最後啡茶要90分鐘 但唔知係佢上得慢定我地食得慢 所以佢地唔上住先