2021-07-15 237 瀏覽
做完野經過登龍街,又搵下好西食先第一次食呢間,本身我好中意沾麵,所以揀左呢間試試。叫左濃香豚骨魚介沾麵,佢小中大麵是一個價錢84蚊,價錢都正常。 大碗係兩個麵,食落又唔算好多,我食得晒🤣🤣個湯都夠濃,唔會好咸,只是暖暖地,如果熱辣辣既湯會仲正。 麵是較粗的,唔算好彈性個種,正常。 叉燒就太薄了,食完好似無食過咁。 糖心蛋就幾好。因為唔夠餸,我就追加左佢寫住金賞既炸雞,加26蚊有三件,滿心期待。結果………Oh my god! 請問呢個到底係炸雞定係炸雞皮呀?😡😡😡 薄到呢!肉都無!我追問員工,佢黑面地講,呢個咪炸雞囉!態度都幾差,呢個員工仲成日在打機,可能我阻住佢打機,所以黑我面。 本身對呢間野印象算正常偏普通,而家俾個炸雞同服務態度,令我不得不俾個負評佢😫😫試一次就夠,bye! 薄到爆的炸雞……皮掛住打機的黑面員工
做完野經過登龍街,又搵下好西食先
第一次食呢間,本身我好中意沾麵,所以揀左呢間試試。

試一次就夠,bye!
薄薄的炸雞皮

薄到爆的炸雞……皮