三川居酒屋 (已結業)

Sansen Japanese Bar and Restaurant
2021-07-01 471 瀏覽
又係見到open rice啲好評如潮,唸著帶媽媽嚟試吓,都係不似預期😩燒金目鯛魚頭雜菜鍋原先都對呢個幾有期望,因為係是日精選餐牌上面。魚頭第一啖食落口已經知唔得🙅🏼。冰鮮魚頭冇嚟味道,仲有少少腥,就算燒過都食到腥味🤢牛肉烏冬味道普通,烏冬偏幼,唔係我鍾意食嗰啲日本烏冬。串燒:免治雞肉、厚燒牛舌、和牛免治雞肉味道正常,和牛有啲韌,牛舌有啲筋。追加咗個雞肉丸,普普通通呢個全餐飯最難食,第一batch叫,第二batch追加啲嘢嚟哂都未嚟,原先都唸著取消,同侍應講完即刻嚟🙄咁好明顯係漏單啦。都算喇,啲壽司飯唔係日本米,完全食落口同普通冷飯冇分別,仲要係淋bat bat嗰啲。軟殼蟹又洩哂氣…. 噫😩😩總結:唔係難食,但係唔可以叫好食,四百幾個笑哈哈更加係過份。啲位又逼夾,將啲2人枱擺哂係一個長走廊,分4張卡位,每一枱卡位嘅闊度同一個廁格一樣闊,重要話衛生問題要落棠簾,但係又落到只係去到頭嘅位置,咁落嚟有咩用呢?🙄食物:2/5環境:1/5服務:2/5CP: 2/5回頭:不了

燒金目鯛魚頭雜菜鍋
燒金目鯛魚頭雜菜鍋

牛肉烏冬
牛肉烏冬

味道普通,烏冬偏幼,唔係我鍾意食嗰啲日本烏冬。

串燒:免治雞肉、厚燒牛舌、和牛
免治雞肉、厚燒牛舌

免治雞肉味道正常,和牛有啲韌,牛舌有啲筋。

追加咗個雞肉丸,普普通通
雞肉丸

牛油果軟殼蟹卷