餐廳: The Continental
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-06-11 823 瀏覽
之前已經同朋友你食過。用eatigo 訂位會有折。環境非常之好, 燈光暗暗地好有氣氛。 亦都幾浪漫。上次黎食嘅時候。真係覺得個牛扒好好味。所以今次同朋友慶祝生日, 我專登揀返再嚟呢間餐廳。其實係我自己想食個牛扒。遲點左下面嘅食物。1.生蠔。 非常之新鮮, 好鮮甜, 價錢合理。我同朋友食完之後都想再叫, 不過最後揀咗留返個胃食其他野。2.焗田螺。田螺味道唔錯, 田螺下面放嘅薯蓉超級好味。 最後我哋兩個將所有薯蓉食晒3.牛扒。真係好好食, 同上次水準一模一樣。個牛本身牛味好重,四成熟啱啱好。朋友係女仔, 都食到唔停口。4.鵝肝。呢個就一般般。5.甜品我哋揀咗朱古力souffle,同埋apple crumble 。我哋兩個都超級鍾意食甜品。估唔到之前主菜已經好好味。黎到甜品一樣保持水準。個souffle啲朱古力味好濃。依家寫食評一邊寫到一邊掛住個甜品。一定一定要試。Apple crumble 有好香好好食。 不過如果你哋下次去, 有逼住要揀嘅話,我會揀souffle .好鍾意呢度嘅環境。服務亦都非常之好。呢間餐廳。真係超級推介,大家一定要試。
之前已經同朋友你食過。
用eatigo 訂位會有折。
環境非常之好, 燈光暗暗地好有氣氛。 亦都幾浪漫。
上次黎食嘅時候。真係覺得個牛扒好好味。
所以今次同朋友慶祝生日, 我專登揀返再嚟呢間餐廳。
其實係我自己想食個牛扒

遲點左下面嘅食物。

4.鵝肝。呢個就一般般。

好鍾意呢度嘅環境。
服務亦都非常之好。

呢間餐廳。真係超級推介,大家一定要試。
生蠔
焗田螺