2012-03-05 215 瀏覽
我一入到去坐左一陣就覺得今次一定食唔飽啦 大大大件事 因為我個人唔太著重環境一埋位D tableware 靚到痴左線 太靚 好開心D waiter waitress都好好態度very imprest今次我老豆發板 叫credit card set for four 好彩佢話另加野食set 入面好食o既有 素鵝: 幾好食 有別於齊鋪果D 入面有D甜醬油 係慢浸o既效果小籠包(fair): 點心皮好正 夠薄 肉餡唔得 一食就知係機打 醋唔得 酸度不足 零醋香元蹄: 佢有第2個名 好正 入曬味 皮化不"利" 個汁做得唔錯 遍甜左少少鍋貼: 讚呀!!! 雖然肉餡一樣唔得 都係皮夠薄 好少有鍋貼做薄皮 (因為易穿 同埋北方人傳統係食厚皮先飽) 好得意 好新奇 抵試!!!!蔥油餅: Most Impressive 用左蘿蔔絲酥餅果隻皮 超鬆化餡 又多蔥油餡 都係咁話 係唔正統 好食咪得lol 唔係邊有新野食呀!!唔好食黃魚 白痴先食 邊有成差唔多2斤重o既黃魚 o係個$588set度呀唔想講佢 冇魚味 係咁多 重要浪費上面D冬菇 同金腿唔好食擔擔麵 冇味冇味同冇味 waste of qu
我一入到去坐左一陣就覺得今次一定食唔飽啦 大大大件事
因為我個人唔太著重環境

一埋位D tableware 靚到痴左線 太靚
好開心

好彩佢話另加野食
set 入面好食o既有

唔想講佢 冇魚味 係咁多 重要浪費上面D冬菇 同金腿

唔好食擔擔麵 冇味冇味同冇味 waste of quota

重有一一般般o既片皮鴨 ($588 set包抵到爆)
2012-03-04
生日