2020-03-31 5724 瀏覽
抗疫又如何, OT 是人生.... 又焗又濕, 情景又灰... 但托OT 洪福, 近宵夜時段返而訂到位!!反智新例下, 餐廳都做得好足, 人與人都分很開, 但間時都會聽到老闆、店員、唔同枱客人, 互相搭訕講笑, 氣氛仍然好好, 只難為佢地生意難做... 先來個冷稻庭烏冬爽爽 (之前介紹過, 唔再多講)Daily special 有汁燒日本烏賊當然要試試, 海鮮多多都無問題!! 驚喜燒汁唔會好多好甜, 燒到有微焦但少少燶味都沒有, 而且烏賊 (係原隻) 爽身鮮味, 火候掌握得非常好 新鮮沙律菜加沙沙檸檬汁係洗口腔好細心嘅配搭 今晚到來, 其實最想搵今期好「紅」的「蝦仔」為自己打打氣!! (大心急要食, 影到 out 晒 focus =.=")的確, 食得我好滿足! 唔單止大, 仲甜鮮, 加埋大大塊蝦膏 (老闆話蝦膏係bonus唔好週圍同人講)餐廳仲好好比 Yellow Discount, 但既然支持得, 差少少唔多啦!! 看似食好少, 但都飽到上眼眉, $500 鬆啲, 美味、支持!!!
抗疫又如何, OT 是人生....

先來個冷稻庭烏冬爽爽
 (之前介紹過, 唔再多講)
冷稻庭烏冬

新鮮沙律菜加沙沙檸檬汁係洗口腔好細心嘅配搭