搭廉航上機出發前,當然要食飽飽,先有力開始旅程。入左機場禁區後,周圍行左個圈,見呢間韓國小店價位大眾化,無話因為係機場就特別貴。見好耐未有機會食韓國野(利申:今次係去九州),所以就叫左3樣野食兩個人share醫下肚。機場Staff仲有優惠。睇menu感覺飯卷、粉絲同埋芝士拌麵幾吸引,於是就各叫一款黎試下。飯卷同拌麵唔洗5分鐘就有得拎,幾岩時間有限趕上飛機既旅客。由於我地時間有鬆動,所以就叫埋即炒需要多少少時間既海鮮炒粉絲。傳統飯卷$78咩都有d,無論口感味道都好豐富,飯量恰好,夠凍感覺幾Fresh,包裝仲好方便takeaway,臨上機趕時間既好選擇。韓式炸雞配卡邦尼汁芝士拌麵$78估唔到炸雞都幾juicy,同芝士拌麵幾夾。雖然望落好似有d飽膩,但食落又Ok喎。海鮮炒粉絲$118賣相顏色豐富,即炒幾有鑊氣,粉絲唔油膩又幾彈牙,值得一試。
搭廉航上機出發前,當然要食飽飽,先有力開始旅程。

機場Staff仲有優惠。

傳統飯卷$78

韓式炸雞配卡邦尼汁芝士拌麵$78
估唔到炸雞都幾juicy,同芝士拌麵幾夾。

雖然望落好似有d飽膩,但食落又Ok喎。

海鮮炒粉絲$118
賣相顏色豐富,即炒幾有鑊氣,粉絲唔油膩又幾彈牙,值得一試。