2019-07-05 214 瀏覽
機場好多時好多人都會覺得黎到食野都好貴無錯,作為係機場做野嘅小妹都覺得係!不過機場有唐記就唔同講法啦!機場嘅唐記同出面嘅都差唔多價,無話特別貴,價錢非常合理!而且職員做野十分快,加上早﹑午﹑晚餐都岩食!絕對係我地既窮人恩物!小妹係返SHIFT嘅,今次因為食飯時間撞正OFFICE同事食飯時間,所以就黎買好快手嘅唐記啦!今次就食咗鳳爪排骨飯自己食,再加埋山竹牛肉﹑燒賣同馬拉糕同同事一齊食~ 再幫同事另外買咗個奶皇包比佢放工再食~鳳爪排骨飯今次比咗好多菜小妹!岩晒中意食菜既我!另外餸好足料,一個飯都只係20幾蚊,係機場黎講真係好難得!至於山竹牛肉係我最愛嘅點心,好入味,又夠晒熱!燒賣都幾大粒!好有咬口好好食!不過今次唔記得咗叫佢將馬拉糕同埋奶黃包分開放,不過唔緊要,馬拉糕都係同同事一齊食姐~馬拉糕好易飽,味道一流!唐記真係好高水準嘅一間麵包點心店黎!
機場好多時好多人都會覺得黎到食野都好貴

無錯,作為係機場做野嘅小妹都覺得係!

至於山竹牛肉係我最愛嘅點心,好入味,又夠晒熱!

燒賣都幾大粒!好有咬口好好食!

馬拉糕好易飽,味道一流!

唐記真係好高水準嘅一間麵包點心店黎!