2023-11-01 27 瀏覽
經常聽朋友講依間餐廳既環境好靚,D食物好正,今日終於有時間同朋友到依間餐廳啦👏🏻👏🏻👏🏻,入到去既環境真係好舒服,比人一種好relax既感覺👍👍👍welcome drink係薄荷梅子蘇打———外觀好靚,上面有一片薄荷葉,酸甜既梅子搭配蘇打水,超好飲👍👍👍😍龍蝦湯———龍蝦湯味道濃郁,還有好新鮮既蝦肉,飲落去真係好正❤️忌廉粟米湯———完全真材實料,新鮮既粟米配搭濃郁既忌廉,味道非常香甜。水牛芝士和牛肉醬牛肝菌自家意粉———以牛肉醬同牛肝菌為主要味道,在結合左水牛芝士,醬汁香濃豐富,加上自家意粉硬度適中,而且可以索到牛肉醬既味道,非常唔錯👍鹿兒島A4和牛———A4等級既和牛,完全食到優質既牛肉,就算叫左全熟都出乎意料既好味😋,口感好鮮嫩而且多汁,真係非常非常好味❤️❤️❤️❤️❤️,薯角亦都炸到外脆內軟,超正,好值得食😍😍😍😍😍整體上成間餐廳既環境同食物質素都真係非常好👍,下次會再約朋友黎食😋😋😋