2018-07-22 24 瀏覽
老公是burger 迷!我早已陪他食匀港九新界嘅burger 店,今次嚟到牛頭角,事關友人响呢頭返工,發現一間巷弄小店,大家聚腳不妨一試!店面唔大,但佈置幾舒適,枱細細,三五知己圍埋傾偈,出奇親密!每個order 即叫即整,open kitchen飄出陣陣香味,令人食慾大增價錢親民,款式唔欺場都精心研究一輪先決定到芝士肉醬配薯條唔會錯,欣賞薯條炸得外脆内軟,肉醬也很香濃,食到停唔到口洋葱圈又係令人食唔停口!炸粉好薄,食入口一啲都唔腻!!tropical moo 内有一菠蘿片,老公話同响另一burger 店最愛叫嘅signature burger 好像,但呢度價錢平三分一,而且味道更濃郁!我叫嘅sexy chick burger,雞肉微辣,煎得皮脆肉嫩,好juicy love it 總結呢度係一間親民,性價比極高嘅小店,值得多來支持

價錢親民,款式唔欺場
都精心研究一輪先決定到

洋葱圈又係令人食唔停口!炸粉好薄,食入口一啲都唔腻!!

總結呢度係一間親民,性價比極高嘅小店,值得多來支持