餐廳: La Serre
資訊:

2024-03-26 96 瀏覽
⭐️Chicken Stick脆炸麻辣雞鎚,唔會太辣,有少少麻香~ 雞肉唔會炸到乾柴,幾惹味!雞鎚肉都算多肉,味道又特別,鍾意麻辣可以試下😛.⭐️Pork Taco大大件豬軟骨,同牛油果夾埋一齊無違和感~ 係令人好滿足既Taco,啖啖肉😍😍.⭐️Lasagna素千層麵,用左蕃薯去取代肉,濃味芝士夾係每一層中間,好香口,千層皮都做得夠薄😉.⭐️Coco N Choco Milk Shake椰子mix朱古力奶昔,面頭係椰子泡泡,椰子味唔算好出,朱古力味較突出~.⭐️Vegan Daiquiri芒果雞尾酒,芒果味好濃,但整體感覺幾fresh!
⭐️Chicken Stick
⭐️Pork Taco
⭐️Lasagna
⭐️Coco N Choco Milk Shake
⭐️Vegan Daiquiri
芒果雞尾酒,芒果味好濃,但整體感覺幾fresh!