2015-10-07 992 瀏覽
星期日好多觀塘工廈cafe 都唔開,openrice 一下發現KC CAFE 都幾高排名就上去試下環境都唔錯,走韓風, 勁多LINE公仔,個個爭住影相!!!女仕們等野食之餘可以睇埋化妝品tim,講返野食, 其實選擇唔多, 不過又係女仕會好鍾意, 個個都叫原隻西瓜冰+雪糕, 仲有原隻日本哈蜜瓜+雪糕,我地就叫左韓國sushi, 棉花糖多士, cafe latte, blueburry yogurt smoothie, 加埋都係$100蚊韓國sushi - 味道唔錯, 好家庭feel,有D泡菜伴碟好開胃棉花糖多士- $16 蚊JA, 唔好睇小, 我覺得係女仔同小朋友都鍾意,巧克力醬+ 溶溶地既棉花糖唔會唔好食cafe latte - 一般,冇咩咖啡香味,始終唔係主打blueburry smoothie - 好fresh, 應該係用新鮮生果+yogurt整體唔錯, 係呢間cafe消磨時間幾好~廚師真係韓國人黎!!
cafe latte - 一般,冇咩咖啡香味,始終唔係主打

2015-10-04
  • 棉花糖多士