2017-12-15 72 瀏覽
近排返工黎黎去去都食個幾間餐廳,所以今次就試下一間幾新下嘅餐廳~間餐廳係一個頗殘舊既大廈入面,架升降機又細又壞壞地,搭親都有點驚呢個舖位既上手Fat Fat restaurant 我之前都食過幾次,呢間餐廳啲裝修都keep返差唔多咁,唔知兩間其實係咪有關係呢~1點後開始好多人食,似乎幾適合公司既聚餐~繼續keep返同上手一樣,有桌球同飛鏢玩呢間餐廳係半自助形式,沙律、包、甜品,甚至係紅白酒都係隨便自取午餐就拎少點餐牌我同男朋友分別叫左E.鮮茄煙胸意大利粉同K.澳洲肉眼扒配野菌燒。啲鴨胸好多好大舊~遮住哂啲麵,肉質都唔錯。個鮮茄意粉都有不錯既水準。男友嘅澳洲肉眼扒配野菌燒,不過好似無左啲野菌,食個陣都無留意到。牛扒本身叫五成熟,但出黎似乎生左少少,可能三成左右,不過都無阻我男友"鋸扒"既興致,肉質好嫩,肥瘦都平均。薯角剛炸起,外脆內軟,入面好辣口,不過每粉都略嫌細粒左少少。食完仲可以篤下波掟下鏢輕鬆下(如果唔係好似我咁要趕住返公司既話)

1點後開始好多人食,似乎幾適合公司既聚餐~

繼續keep返同上手一樣,有桌球同飛鏢玩

午餐就拎少點

餐牌

啲鴨胸好多好大舊~
遮住哂啲麵,肉質都唔錯。個鮮茄意粉都有不錯既水準。

,肉質好嫩,肥瘦都平均。

2017-12-07