母親節去邊好?我同咗媽咪嚟香港數一數二試出名嘅梳乎厘!夠哂動L又大份!一於嚟個甜品盛宴😍 @four0five_coffee 🔶牛油果軟殼蟹意粉 $138勁大隻軟殼蟹,原隻炸至金黃酥脆,濃郁的牛油果醬汁🥑配合切片蘑菇味道好夾。🔷芝士煙肉炸薯條 $68芝士加煙肉加薯條呢個配搭係永恆不變最好食💖不過要整到全部薯條🍟咁香脆都唔易架,每條薯條都金黃酥脆,上面鋪滿了融化的芝士和香脆的煙肉碎,口感豐富。🔶泰醬脆香雞 $78脆香雞外脆內軟,仍然保持到雞肉🍗的鮮嫩,配以泰式醬汁調味,具有辣味和酸甜味,帶來豐富的口味♥️🔷焦糖香蕉牛角窩夫 $78將牛角包鬆軟的口感變成窩夫,外香脆內鬆軟,淡淡的牛油香味,配合焦糖和奶油香,好滋味♥️原條香蕉🍌對半切上碟,好飽肚🤣🔶吉士焦糖梳乎厘班戟 $108🌟🌟🌟動感十足的空氣梳乎厘!!上碟真係好震憾,班戟面有燒至香脆的焦糖,四周伴有甜甜的吉士和爆谷🍿,無論視覺定味覺都一樣好滿足🧇♥️.📍:Four O Five Coffee & Eatery (觀塘)觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖.........#母親節快樂#母親節#甜品#梳乎厘#牛角窩夫#甜品盛宴#觀塘#觀

🔶牛油果軟殼蟹意粉 $138

🔷芝士煙肉炸薯條 $68

🔶泰醬脆香雞 $78

🔷焦糖香蕉牛角窩夫 $78

🔶吉士焦糖梳乎厘班戟 $108🌟🌟🌟

觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖
#母親節快樂#母親節#甜品#梳乎厘#牛角窩夫#甜品盛宴#觀塘#觀塘甜品
  • 吉士焦糖梳乎厘班戟
  • 牛油果軟殼蟹意粉