2016-09-16 9499 瀏覽
平日去,4大1b被職員安排左坐8人枱,差啲以為要搭枱,原來係成張可以俾我地霸晒,而且側邊仲有2張櫈可以放下自己嘅袋,好好嘅安排,又唔袙其他食客路過會碰撞到或影響到我地,坐得又舒服因為係semi-buffet ,所以除左熱盤,其他任食(沙律、麵包、芝士、壽司,刺身,海產,湯,甜品)沙律多款,菜都新鮮,凍盤又多又好味海產就味道差啲,同埋無生蠔,如果有就好葡撻芝士撻好味甜品就一半好味一半麻麻,好彩細細件試味,同埋有雪糕任食搭夠刺身超好味呀,有三文魚、甜蝦、希靈魚、吞拿魚同一隻唔知咩名嘅魚,勁食呀餐茶叫凍檸茶,嘩。。。唔掂!茶味好怪熱盤一人叫一份,叫左2份海鮮意大利飯,趁熱食好味,但青口就無味叫左豬同牛,個豬好唔掂,鞋嘅但牛就超好味,無講幾成熟,但連我唔太好咁生食嘅爸媽都鍾意食(煎得好香,加埋肥膏分佈均勻)呢個價錢,唔大食嘅朋友可以試下,又坐得舒舒服服,又唔算好嘈同多人,下次我都會再同朋友家人來食過
因為係semi-buffet ,所以除左熱盤,其他任食(沙律、麵包、芝士、壽司刺身,海產,湯,甜品
沙律多款,菜都新鮮,凍盤又多又好味
海產就味道差啲,同埋無生蠔,如果有就好
葡撻芝士撻好味
甜品就一半好味一半麻麻,好彩細細件試味,同埋有雪糕任食搭夠

餐茶叫凍檸茶,嘩。。。唔掂!茶味好怪
叫左豬同牛,個豬好唔掂,鞋嘅

2016-09-08
生日