2020-06-19 81 瀏覽
已經唔係第一次嚟呢間餐廳,呢間餐廳交通唔算方便,即使係牛頭角地鐵站行去都要15至20分鐘,但冇咗我去呢間餐廳嘅決心,因為啲食物真係特別得來又好食兩杯好靚嘅菠蘿汁,味道正常,唔會太甜,解渴又開胃蘑菇湯有一粒粒蘑菇口感,好creamy,不過修量如果再多啲會更好,隻碟比較淺蕃茄蟹肉意粉係翻兜之選,出邊嘅蟹肉通常配白汁意粉,呢度滿滿蟹肉,加埋酸甜番茄,係好夾味架,而且唔會漏,份量好大份,兩個人share岩岩好上次叫咗蟹肉墨西哥片,今次試吓肉醬墨西哥片,滿滿嘅墨西哥風味,有少少孜然味,又有少少酸瓜味,加埋辣椒仔嘅味道,熱辣辣脆卜卜好正,份量好大,我地兩個盡哂力都食唔哂忌廉薯仔雞肉批絕對係我嚟呢間餐廳嘅最大動力,因為好少地方有得食,超滿足,忌廉煙肉蘑菇洋蔥蘆筍加埋真係香到不得了,薯仔同忌廉非常夾,蘆筍令到成個菜式冇咁漏,美中不足係略嫌鹹咗少少,應該係落鹽重手左啲黎個大合照,睇番都想食番。賣單548蚊,絕對係三人份量,不過貪心樣樣都想試就叫多咗,絕對會再嚟

兩杯好靚嘅菠蘿汁,味道正常,唔會太甜,解渴又開胃

2020-06-09
  • 蟹肉香草蕃茄汁扁意粉