2024-03-24 249 瀏覽
每次去旅行🧳不論係日本🇯🇵、台灣、泰國🇹🇭,都會忍唔住去Mister Donuts買冬甩波堤,Mister Donut 經典不敗招牌甜甜圈,Q彈煙靭口感,說不出來的好滋味🤤不管大朋友小朋友,咬一口,絕對會深深愛上它👍🏻但係偏偏可惜香港係仲未有得買,要食一係親身去旅行,一係請代購🙂‍↔️而家終於香港🇭🇰有屬於自己嘅donuts luuu🍩見到社交平台不停出現一個叫Donuts Demo廣告🪧,趁住放假特登同男朋友揸車去觀塘買donuts🍩首先成間Y2K風格,喺等緊嘅時候完全可以影相打卡,另外呢到既donut🍩🍩係即買即整,店員話等10分鐘左右,但其實10分鐘都冇😂👍🏻咁我哋就叫左一個開心果味同桂花烏龍味,咁因為我自己唔鍾意食桂花,所以我就冇食過啦🥹咁我講吓我嗰隻開心果😈開心果好濃郁,店員拎俾我嗰陣我已經聞到開心果味,口感同Mister donut嘅口感唔一樣,反而有啲似西班牙油條,唔錯🌟由於呢度有啲隔涉,如果下次經開觀塘附近,我會過去食。推薦指數: 🍩🍩🍩🍩🍩
而家終於香港🇭🇰有屬於自己嘅donuts luuu🍩
咁我講吓我嗰隻開心果😈
由於呢度有啲隔涉,如果下次經開觀塘附近,我會過去食。

推薦指數: 🍩🍩🍩🍩🍩
2024-03-23