2024-05-12 19 瀏覽
{隱藏高質咖啡店 - $472}呢間係一間隱藏係商場角落嘅高質餐廳,唔係朋友介紹真係未必識路行入去果個位!雖然座位唔多,但係真係CP值好高,而且好食!♦️水牛城雞翼幾鍾意嗰個水牛城嘅醃料,醬汁酸酸辣辣的,辣度偏向微辣,再加埋烤得香脆嘅雞翼,非常之香口。♦️自家製手打雞肉蝦餅呢個好特別,蝦餅食得多,麥樂雞亦食得多,我形容呢個係兩者嘅混合體,有雞嘅香味,同時有蝦餅嘅質感,係一個特別嘅新嘗試。♦️慢煮牛面肉配蒜蓉炒意粉呢個係全晚其中一個驚喜,牛面肉煮到好腍,同時地紅酒汁非常之香,一邊食還可以聞到陣陣的酒味,牛面肉同埋意粉分開上,適合啲唔想太多汁整腍啲意粉嘅人!♦️香煎口水雞扒漢堡呢個就係全晚最驚喜嘅,呢種味道嘅漢堡真係第一次食,竟然完全沒有違和感,口水雞嘅味道配以西式的做法,令醬汁去除了那份油膩感,但是由保存着口水雞的風味!加埋雞扒煎得香脆,成個包我覺得係值得encore encore!♦️白桃手搖冰茶+美式咖啡餐廳提供好多唔同嘅飲品,我哋就咁叫咗呢兩杯,都係同行之中高質嘅飲品,其實唔一定食嘢,我覺得如果住喺附近佢嗰度飲杯飲品都好開心!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會
{隱藏高質咖啡店 - $472}

♦️白桃手搖冰茶+美式咖啡

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #BlackCoffee (觀塘)
觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓201號舖