觀塘真係多左好多野食😍 特別係新開左一排嘅YM2 就係2樓角落頭就搵到Black Coffee啦🖤☕️ 仲記得之前大熱天時都要去旺角間分店排長龍😍 佢主打窩夫burger同埋甜品觀塘呢間空間雖然唔算好大 兩個staff又要沖咖啡又要煮野食收錢一腳踢 真係抵讚👍▫️慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律🧇 ($98)午市都整得好快手 慢煮手撕豬夠腍又juicy味道甜甜地 配上窩夫一齊食 上層比較脆身中間夾住生菜🥬 下層窩夫就較軟身 但唔會好油膩 ▫️香煎口水雞扒三文治配雜菜沙律 ($78)呢個口水雞扒一直念念不忘😌 雞扒好多汁 竹炭三文治配合黑色主題食落唔怕個包淋哂 口水汁真係令我流哂口水🤤▫️三重朱古力窩夫配朱古力雪糕 ($98)食甜品總會有第二個胃🤤 呢個必點三重朱古力窩夫🧇🍫 啱啱整起好香脆 入面嘅朱古力醬慢慢流出黎 中間配個香濃朱古力雪糕 真係每啖都係滿滿朱力😍😍▫️髒髒提拉米蘇 ($68)唔夠喉?一定要試埋呢個Dirty Tiramisu酒味好香濃 面頭滲上可可粉 食落又creamy又有啲crunchy感覺 仲有黑朱古力威化脆餅 真係好邪惡呀🤪🤪☕️ Flat White / Black Sugar
觀塘真係多左好多野食😍

仲記得之前大熱天時都要去旺角間分店
排長龍😍 佢主打窩夫burger同埋甜品

▫️慢煮手撕豬窩夫漢堡配雜菜沙律🧇 ($98)
午市都整得好快手 慢煮手撕豬夠腍又juicy
味道甜甜地 配上窩夫一齊食 上層比較脆身
中間夾住生菜🥬 下層窩夫就較軟身 但唔會好油膩

▫️香煎口水雞扒三文治配雜菜沙律 ($78)
呢個口水雞扒一直念念不忘😌
雞扒好多汁 竹炭三文治配合黑色主題
食落唔怕個包淋哂 口水汁真係令我流哂口水🤤

▫️三重朱古力窩夫配朱古力雪糕 ($98)

▫️髒髒提拉米蘇 ($68)
唔夠喉?一定要試埋呢個Dirty Tiramisu

☕️ Flat White / Black Sugar Hojicha Latte ($42 / $44)
想咖啡味濃啲 Flat White就啱哂啦
另外呢杯黑糖焙茶Latte 飲落好似珍珠奶茶嘅味道 又唔會太甜 唔飲咖啡可以試吓呢杯