2024-05-01 8 瀏覽
女朋友成日話要去 #日本 🇯🇵但又未有假 就帶佢嚟 #響居酒屋 又有 #和服 可以著嚟 #打卡 👘而且呢到好正 加$1️⃣8️⃣8️⃣就可以 #清酒放題 #任飲 🍶啱晒我啲 #酒鬼 🥴我哋嗌咗個特選二人餐👯‍♂️有枝豆🫛鱈魚乾🐡自家製漬物🟤五色串燒拼盤🍖串燒好好味😋特別係豬腸💯然後好誇張有原條日本魚及刺身🐠我哋兩個人見到呆咗🤣份量好多 好新鮮同好有口感☺️廚師推介壽司四款🍣唔知係咪每日唔同款式 味道都唔錯😋雜菌蜆清湯🥄個湯好足料 同味道真係好清👍牛肉瓦喬麥麵🍝麵同牛肉嘅份量好多 有明太子同檸檬吊味進肴可以揀A5澳洲和牛或吞拿魚下顎 我哋揀咗前者🥩油脂豐富有咬口 好大份👍適合配清酒甜品有特色雪花冰❄️一嚟到我女朋友勁興奮大讚好靚 打卡必備🤭嘢飲方面有兩杯巨峰乳酸 味道正常發揮 而清酒就正啦😍有四種 薰💜醇🩵爽💚熟♥️獺祭純米大吟釀💜易入口 比較甜寒北斗 超辛口💚比較爽口純米原酒♥️真係似花雕 酒味好出鐘意飲酒嘅朋友可以嚟呢度😋

我哋嗌咗個特選二人餐👯‍♂️
有枝豆🫛鱈魚乾🐡自家製漬物🟤