2014-03-30 6269 瀏覽
因為團購的關係被餐廳提供的5款蟹既BUFFET吸引,當時都不知道在工廠內的,不過都算啦!諗住貪新鮮,食BUFFET不一定要在酒店食(原來是錯的),於是抱有期望地去食。營業時間6PM開始,我們早到左,地面上沒有任何標誌係3樓,一見就係酒樓,旁邊有LIFT,便上三樓看。見門牌餐廳寫是THE ROOM(收據都打THE ROOM),拉了百摺門,擔心去錯,偷側從門縫內看,幸好沒去錯。可能今日係星六的關係,不是很多人來食,因為除左服務費後,還要加假期服務費$20 @1。主打食物是蟹,他有長腳蟹,大閘蟹,麵包蟹,龍蝦,侍應都不斷加,但D蟹又不是好像酒店般好味。熱食物款式很少,而且食物不是太熱;飲品只有橙汁和利賓立。唯一我喜歡食只有他的ICE-CREAM,味道有綠茶,朱古力,芒果,芝麻,香芋。仲有佢人手即場燒的食物,有冬茹,雞翼,丸,腸仔...總括來說比$275食哩餐真係吾值,差過食放題。

熱食物款式很少,而且食物不是太熱;飲品只有橙汁和利賓立。

總括來說比$275食哩餐真係吾值,差過食放題

題外話/補充資料: 經這次,我以後都光顧番團體酒店BUFFET吧!
2014-03-29
紀念日