2020-11-14 151 瀏覽
好耐無寫食評,但今次不吐不快!因為落錯單,俾貴左30幾蚊,只換來2句唔好意思就算?咁嘅餐廳無下次,我就唔會再幫襯,大家就自己諗吓!見新開張就入去試下,但食完一肚氣!叫左海南雞飯同泰式炒粉餐,海南雞同飯都好硬,炒粉味道ok不過金邊粉好硬好似無煮好一舊舊,難食之餘,仲俾好唔專業嘅伙記無落到晚餐,當左餐牌的散叫,比餐貴左10蚊,到我叫飲品又無講唔係落餐當左係散叫,俾左散叫價錢,俾左廿幾蚊叫左杯凍OT?!到最後我check 單問點解唔係晚餐,全部係散叫?只一句同事新來唔知,係餐牌散叫份量係多啲唔係晚餐,所以要照收錢?!我勁火滾,唔該你同事熟讀餐牌,你哋有責任同客人解釋不同,不是新來就可以說過去!咁樣待客之道,就換來永無下次的幫襯!

見新開張就入去試下,但食完一肚氣!