招聘中
18天前
18天前
25天前
25天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2018-02-28 495 瀏覽
今次見到有新口味👅係蕃茄湯嘅米線!!🍜話說 近排鼻仔做完手術 唔食得辣湯 點知老公話想食譚仔三哥 仲要揀呢間貓貓三哥 諗住 唉 是但啦 食清湯就清湯啦⋯⋯點知坐低發現有新口味 仲要係我最鐘意嘅番茄🍅味呢😋😋嘻嘻嘻😁望住個廣告 個腦就諗🤩金菇又好似好夾啦 🤨竹笙又好夾啦 🤨牛肉都好似好夾喎😏🤯唔好諗 一於就叫呢啲送啦⋯⋯送到來 熱辣辣 入口有好濃烈嘅蕃茄膏味 金茹嘅清新溶入湯底 🤪米線吸收住呢啲湯 配合爽口彈牙嘅麵質 真係Yum Yum 😋 食到收唔到口 讚讚呀👍🏻
今次見到有新口味👅
係蕃茄湯嘅米線!!🍜