喺觀塘工業區有一間好低調嘅cafe, 靠住高質嘅食物同飲品打出名堂!雖然躲在角落但係地方都幾容易搵~ 入到Cafe入面係水泥工業風嘅裝修~ 位置好闊落而且好乾淨! 環境相當唔錯㗎~ 呢度菜式唔算多不過樣樣都好食! 記得嚟到一定要叫杯嘢飲呀呢度嘢飲超出名! 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸.5 /5Environment : 📸📸📸.5 /5 Price 💵 蟹肉蟹膏忌廉扁意粉 —— $108啖啖蟹肉,而且蟹膏同忌廉完美融合,仲有我最鍾意嘅扁意粉ahhh ~ 價錢已有蟹肉來講性價比都高! 美式煙燻燒豬肋腓配薯條 —— $268影相睇落豬肋骨都幾細塊但係其實兩個人share都幾夠,切落去好淋唔會咬唔開仲要勁入味!有輕微嘅煙熏味道~ 薯條都係好傳統嘅美式薯條唔係麥當勞嗰啲(^O^)紅火龍果沙冰 —— $58藍梅蜂蜜沙冰—— $48沙冰加咗冰凍嘅水果入去打,真材實料㗎!但係又唔會太足料,都係似飲品嘅 (對我來講係優點嚟㗎!有啲怕太飽嘅飲品hehe) 來到唔好諗一定要叫! 推薦紅火龍果味! 推薦值: ⚜️⚜⚜️⚜️️.5 /5 想簡單食一餐或者輕食都係唔錯嘅選

打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸.5 /5
Environment : 📸📸📸.5 /5

Price 💵

蟹肉蟹膏忌廉扁意粉 —— $108

美式煙燻燒豬肋腓配薯條 —— $268

紅火龍果沙冰 —— $58
藍梅蜂蜜沙冰—— $48

推薦值: ⚜️⚜⚜️⚜️️.5 /5
想簡單食一餐或者輕食都係唔錯嘅選擇~ 特別係嘢飲好jeng !

-Useful tags for you 💓
#tthkfoodie #tthkcafe