2018-04-07 425 瀏覽
早餐去到十二點 所以十一點 一起身 就衝過來揾嘢食😂😊門口見到一個個菠蘿包 賣相好似好吸引咁 👅就喺度諗 食好唔好呢👉🏻👈🏻坐低咗 見到有個餐包菠蘿油 -> 又可以試埋其他嘢喎👀就係咁 就叫咗呢個火腿奄列仿鮑片肉丁米粉加熱奶茶lah~奄列都okay 同傳統嘅做法一樣 外脆內軟 尖得唔錯 無一切就碎的問題。 而米粉嫩滑 肉丁唔太辣 入口剛剛好 只係肉質有少少乾 相信較適合喜歡吃爽口肉的人(我本人一般)燈燈燈燈 戲肉來啦⋯⋯個菠蘿油係唔好食咖 係有些失望 一咬落去 舌尖已感受到麵包乾得像隔夜麵包一樣 咀嚼時 有點像咬住毛巾咁 咬來咬去都唔溶😑 包身又凍又硬 建議佢地可以丁一丁個包先俾人食🤔但個包靚嘅地方係塊糖皮好脆同唔會一咬就散 所以食起來唔會污糟邋遢 相對斯文一點至於奶茶方面 叫得冰室 當然好okay, 又濃滑又有茶味 係靚奶茶之一 值得飲
早餐去到十二點 所以十一點 一起身 就衝過來揾嘢食😂😊
坐低咗 見到有個餐包菠蘿油 -> 又可以試埋其他嘢喎👀
就係咁 就叫咗呢個火腿奄列仿鮑片肉丁米粉加熱奶茶lah~
燈燈燈燈 戲肉來啦⋯⋯
個菠蘿油係唔好食咖