2022-11-21 243 瀏覽
觀塘出名多美食,特別喺亞太中心入面,無論係日式放題,韓式燒烤,中式點心,樣樣俱全,但如果想試多口味,一次過有差火鍋燒物嘅,就只有這間牛舞。這間餐廳位置相當闊落,就算兩個人都安排四人位置,感覺係非常尊重客戶,餐廳有帶多個套餐供應,由於今日係親戚生日,決定係安排咗食最貴嘅六百八套餐,但性格比非常好。套餐只需要加68蚊,就可以送埋火鍋套餐,這個火鍋有多款湯底選擇,最多人選就係這個豆乳湯底,豆乳味非常濃郁,入面亦都非常多蔬菜,感覺上可以中和燒肉嘅油膩感。肉類方面,這裏有多國家嘅牛肉可以選擇,日本和牛和澳洲a4和牛仼食,每次份量都非常足夠,師傅切得非常適中,方便燒烤,肉質香濃味,絕對比坊間自己揀埋非常抵,餐廳還有多樣優惠供客人選擇,例如參加memher完,之後就會送一嚇壽喜燒係高級日本和牛片,絕對係慶祝生日嘅好地方。