👶🏻👨‍👩‍👦話說原來爸爸公司附近有間親子餐廳,又可以食韓式燒肉又可以俾小朋友自己去遊戲區入面玩,一於帶埋小朋友同埋daddy一齊去邊食邊玩啦😍呢度一入門口已經見到好大個遊戲區😍入面有好多嘢玩!例如波波池,煮飯仔同埋積木等等!小朋友見到已經想即刻衝入去玩啦🤣🤣同埋呢度仲有韓服體驗,可以俾小朋友揀返套韓服著住去遊戲區玩㗎!好啦講返啲嘢食先😋今次我地點咗好多嘢食!大人食嘅有頂級霜降牛小排 + 韓國鰻魚 + 芝士炸雞全份 。而小朋友就點咗卷蛋棒棒糖 + 企鵝泡泡浴 + 鬈髮的可愛獅子扭扭粉粉🦁仲點咗兩杯甜蜜士多啤梨香蕉奶昔同埋一杯泡沫鮮奶比小朋友飲😚首先想讚下小朋友嘅所有餐點都好精緻,而且每款嘅造型都好可愛,味道都唔錯!BB最鍾意食獅子扭扭粉粉😍因為造型實在太得意喇而且茄汁粉配埋蛋餅真係好夾👍🏻我呢就最鍾意食牛小排同埋鰻魚喇,值得一讚嘅係呢度嘅韓國鰻魚好新鮮,而且係店員幫手燒㗎,完全唔使我哋動手就有得食啦,燒到外皮卜卜脆,好惹味😋可以一路食一路睇住小朋友玩真係好嘆呀!食完仲有金幣畀小朋友扭蛋,BB仲扭咗一架車車,真係又食又拎,好開心🥳下次一定會再嚟!推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

仲點咗兩杯甜蜜士多啤梨香蕉奶昔同埋一杯泡沫鮮奶比小朋友飲😚

推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻