之前就有聽聞過觀塘有間日式西餐店好出名,然後有朋友建議我黎一試,所以我今日黎左!到咗店見到都唔少人等位,但都好快入到座🕣環境: 店裡好舒適,有大卡枱,仲有一部屬於你自己嘅大電視機📺,真係一流!美食:🥘1️⃣野菜魚餅: 分量足,魚餅滑,肉質緊實,搭配新鮮嘅野菜,真的非常美味!2️⃣脆皮燒魚卷:🐟烹調得唔會太乾,恰到好處,魚皮焦香,魚肉鮮嫩,又香又滑,真係太贊了!3️⃣慢煮炙燒雞叉燒湯咖喱配日產珍珠米:🍛🐔雞叉燒非常之滑,搭配嘅湯咖哩濃郁,米飽滿,好食得黎又唔會太油,真心推薦!4️⃣飛驒和牛漢堡扒湯咖喱配日產珍珠米🐮: 漢堡扒又香又滑,湯咖哩濃而唔膩,配埋珍珠米,口感一流,每一口都係享受!服務: 店員見到我踏足就已經帶位,等候時間唔長,我覺得好貼心,加分!👩🏻‍💼佢哋啲價錢都唔會太貴,服務又好周到,下次我一定再帶家人同朋友黎一試,我真心推介大家黎試一試,一定會對呢間店留下深刻嘅印象!💞

美食:🥘