喺繁忙嘅夜晚終於搵到一個放鬆嘅機會,我同幾個朋友就黎到觀塘坐低食一頓早晚餐。擺眼望緊我地就系一間日式西餐館森.湯咖哩🎌,一進門就被店內嘅舒適環境所吸引。呢度嘅雰圍靜靜地,好似日本嘅一個靜謐角落。食物🤤🤤🤤🤤🤤環境🏮🏮🏮🏮🏮服務👍👍👍👍👍一開頭,我點咗個燒鳥套餐B,附送一杯生啤。岩手縣雞香味、色澤和口感嘅絕佳組合真係無得輸,無論係雞心,雞肝,定係雞腎,充滿燒烤香氣,每一啖都令我足夠滿足🍖。另外,我哋點咗個冬菇、四季豆同蒜心嘅新鮮疏菜。每一款蔬菜都煮得恰到好處,酥脆又新鮮。而且跟住佢哋嘅調味品同燒烤料一齊食,味道更加豐富😋。飲品選擇嘅就係Draft Beer - Suntory。買一送一嘅優惠真係吸引,啤酒清爽之餘又有一種獨特嘅麥芽味,真係配合任何一款食物都一流🍺👌。森.湯咖哩,一間將出色嘅服務,舒服環境和美味食物完美結合嘅日式餐廳。我可以肯定,你無論係黎呢度食飯,定係慶祝特殊喜慶,都會滿足同開心。你一定要黎呢度,體驗下由飲食帶領你走入一個特別嘅世界😊✨

食物🤤🤤🤤🤤🤤
環境🏮🏮🏮🏮🏮