2020-10-14 165 瀏覽
⚠️榴槤放題出沒注意‼️雖然好似榴槤季節已過,但而家D生果一連4季都有架啦~ 觀塘一間工廈餐廳推出左榴槤放題,逢星期6、日大人只需$1️⃣9️⃣6️⃣就可以食足2粒鐘,當中包括熱食、甜品同飲品開頭以為熱食係大伏,寄望甜品,點知!!!!甜品先有少少失望,相反熱食好驚喜。呢到D一開始每款都會上一次菜先,食完想再添可以TICK紙仔,份量唔會好多塞飽你,食落D榴槤就唔係咩D24、貓山王個D啦,呢個價錢邊有咁靚既料,不過我食落都覺得OK的熱食有3款,包括炒飯、意粉、炸雞,🍚炒飯最好食,榴槤味好融合,飯身唔夠乾,但味道好特別;🍗炸雞好搞笑,無咩骨,佢係D炸皮包住D榴槤肉,無實際影響到炸雞既口感~甜品就好多款了~ 有蛋糕、PANCAKE、腸粉、雪花冰等等,個人係咁翻啅既係「榴槤不是腸粉」,晶透既皮,包住2大舊榴槤肉🤤,一D都唔濟!最唔推薦❌既甜品就係榴槤飄香丸子,一D味都無,個水勁淡,同埋榴槤芝士焗解奶都不了,味道完全唔夾值得一提係呢到既400次榴槤咖啡☕️同榴槤奶昔🥛我都覺得勁好味,真係打到400次既CREAM出黎,奶昔又淡淡榴槤味,唔會搞到個口漿住哂!🌟溫馨提示,要2日前先完成網上付款同預約先可以去喔店名:森泰遠

🌟溫馨提示,要2日前先完成網上付款同預約先可以去喔

店名:森泰遠甜品餐廳
地址:觀塘觀塘道448-458號官塘工業中心第3期1樓F及G室