2018-02-21 1888 瀏覽
話說今日要去麗港城附近,正經野做完見仲有成個下晝可以嘆下,獎勵自己去喵cafe依家真係幾乎每區都有貓cafe,搵到最近嘅就係呢間位於工廈最高層嘅梅子正值落貨時間,喺樓下等lift有d危險同有d耐,不過為左喵,我等~~店門口放左消毒液,我有乖乖地消毒雙手先入去架下午茶時段只有兩個女仔同一個疑似熟客,環境唔算好闊落,可能因為裝修都係為左一班主公而設計,佢地可以沿住天花行黎行去~未食晏,所以叫左個all day breakfast多士有兩塊咁多,炒蛋都唔弱,ok滑~食物比想像中好,可能因為以往去過d樓上cafe普遍都質素好麻麻,冇期望之下感覺有驚喜當然最驚喜就係食食下有一隻喵跳上黎我隔離個A4箱呀!!呀!!!呀!!!!!我驚隨便摸會令佢唔高興,所以小女子一直都係遠觀....已經好感恩廚房外面有小書架,放嘅書都同喵有關,數量不少.另外仲有一大塊board介紹店內喵家族,冇記錯總共有1個喵爸2個喵媽,各有4個小朋友以下送上幾張主公玉照俾大家~

店門口放左消毒液,我有乖乖地消毒雙手先入去架
未食晏,所以叫左個all day breakfast
以下送上幾張主公玉照俾大家~
2017-12-05