2012-07-23 2 瀏覽
成日行過都想試下,所以係去BOOK FAIR前過E到填飽個肚先打T1所以唔洗等就入得~LUCKY見到佢地有個2人SET要差唔多$300,但個D野又唔多LIKE....最後決定散叫!!!!!鎮江肴肉 甜甜地好得意(係唔係正宗都係甜架,因為之前食有間係咸架....)小籠包 皮薄多汁 食左咁多間e間勁多汁,細細個真係估佢唔到鍋貼 想不到的驚喜,外皮好"in un" ,內餡超飽滿,而且重有好多汁!!!睇落會好油,但食落又係另一會事~四川担担麵 好香的麻醬味,唔會話好辣,上面有好多碎肉,麵一般般菜肉餛飩 湯上的餃類都有咁多汁,而且內餡一樣足料贈品:麻醬拌粉皮 冇咩特別食到飽的上海菜(total $200),下次我一定會過去食過 ps:我個人覺得好多野唔點鎮江醋會比較好吃。原汁原味!!!

打T1所以唔洗等就入得~LUCKY

小籠包 皮薄多汁 食左咁多間e間勁多汁,細細個真係估佢唔到
菜肉餛飩 湯上的餃類都有咁多汁,而且內餡一樣足料
贈品:麻醬拌粉皮 冇咩特別

ps:
我個人覺得好多野唔點鎮江醋會比較好吃。原汁原味!!!
2012-07-21
  • 鍋貼