餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

25/1/2008 (fri)同一班舊同事黎聚會~一行5人!叫左一個4人餐($ 438 ) 包括: 拼盤(牛油雞亦, 青木瓜沙律, 豬頸肉米紙卷) , 玉子豆腐肉碎湯, 咖哩大蝦, 蒜容炒什菜, 黑椒牛仔粒, 泰式燒雞, 欖菜炒飯另外再加左D”食送”上得好快~好彩waitress諙幫我地hold住d野~樣樣野都唔錯, 幾好味~青木瓜沙律叫左小辣,不過都仲係好辣!豆腐湯很清甜~咖啡大蝦隻蝦真係好大隻~不過蝦肉唔夠彈牙.有待改進!我覺得全餐飯最差既應該係個”炒飯”!!d飯一舊舊, 又冇味, 賣相又唔得(黑色!!!) 所以大家食左少少就冇食lu~(另因為已經好飽~哈哈~)總結: 很好味同愉快既一餐! 可以encore~~~~~Total 5人: $ 659 在此祝一個朋友新婚快樂~年生貴子!! XD多謝晒你呢餐飯!!
25/1/2008 (fri)
同一班舊同事黎聚會~一行5人!
叫左一個4人餐($ 438 )
另外再加左[泰式炒金邊粉, 串燒雞肉半打& 炸蝦餅]
樣樣野都唔錯, 幾好味~
青木瓜沙律叫左小辣,不過都仲係好辣!
豆腐湯很清甜~
咖啡大蝦隻蝦真係好大隻~不過蝦肉唔夠彈牙.有待改進!
我覺得全餐飯最差既應該係個”炒飯”!!
(另因為已經好飽~哈哈~)
總結: 很好味同愉快既一餐! 可以encore~~~~~
Total 5人: $ 659
在此祝一個朋友新婚快樂~年生貴子!! XD
多謝晒你呢餐飯!!