2024-03-19 200 瀏覽
屋企人之前一直都好想食串燒,今次上網睇到有一間串燒店喺觀塘非常多人推介,環境又好舒服既餐廳-巴巴串。超有氣氛,新年有得抽利是🧧,而且送嘅禮物都好豐富,有鮑魚、帆立貝、水果茶等等……🙌🏻海鮮拼盤,呢個真係一大驚喜!其實今次係特別來同爸爸慶祝生日,冇諗過你慶祝生日會有海鮮拼盤贈送!🤝🏻 仲要拼盤有大魷魚、墨魚咀、新鮮白鱔、大扇貝、大蜆,真豐富!海鮮拼盤一上枱嘅香氣,令我哋立即喵少啲海鮮嚟食,食落口感柔滑,每一啖都好滋味,絕對不能錯過❤️有驚喜~鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌係送架!鮑魚肉質鮮嫩多汁,帶有好滋味既海洋風味,口感豐富。調味恰到好處,花菇炆到好入味,鵝掌好食到令人停不了口💚青口有濃厚嘅海鮮味,帶有海既鹹香味,肉質順滑,而家諗起都流晒口水💙浦燒飽魚🥰係新年抽獎送既✌🏻口感好爽滑,仲有超濃郁嘅浦燒香味,一咬落肉汁流出,每一啖啖都令人流哂口水,真係要回頭再食💕