2024-01-12 159 瀏覽
今晚同4個小學同學去到呢間位於觀塘嘅巴巴串,店內裝修好光猛整潔,空間感好環境好舒適。仲要好岩我地幾個八婆仔圍住密密傾~講都無人信,呢份泰式燒雞係送架!!! 肉質肥美,油脂豐富。燒雞可以燶啲,逼出油份,讓肉表面達至黃金色,非常香口,一流!你睇下呢條黑椒腸又粗又大,黑椒味少少辣,個皮似芝士腸咁脆身,好好食,肉味超濃而且咬開有肉汁💕! 蕃茄仔+牛柳粒油花分布均勻,你地試過港式串燒啲蕃茄🍅仔加牛柳粒🥩未呀?嗰種鮮甜多汁嘅蕃茄仔同埋嫩滑香口嘅牛柳粒真係絕配呀!😋一啖咬落去,蕃茄仔啲汁液喺口裡爆開,伴隨住啲牛柳粒嘅細緻肉質👅,令人嘅味蕾瞬間提升到一個新嘅高度🔝!串燒上面嗰層燒得啱啱好嘅醬汁,有啲甜,又有少少鹹,完美咁襯托出嗰兩種食材嘅風味👌。加埋啲炭香🔥,簡直係人間美味😍!無論你係咪燒烤愛好者,都應該一試!真係一次過滿足到視覺、嗅覺同味覺嘅享受😎,令人忍唔住想再嚟多次!🍢🙌豬腩肉外皮香脆,肉質彈牙,味道上煙熏味重💗店員同我哋講,如果下次我哋有多啲印尼食,仲會送海鮮拼盤㖭啊,所以我哋即是book定下個月頭再嚟食過🌞
豬腩肉外皮香脆,肉質彈牙,味道上煙熏味重💗