2022-03-23 80 瀏覽
今日朋友帶我嚟到裕民坊既韓式餐廳小火焰,呢度嘅選擇好多,餐牌有成四五本,有一本聖經咁厚😂佢仲多個選擇入面,我哋揀咗拉絲BB豬肋骨,香芒炸雞沙律,同埋嘢飲方面,我哋叫咗杯比利時朱古力,同埋曲奇沙冰。之後甜品我哋叫咗個爐板燒布朗尼加芒果雪糕。每個選擇都唔錯,完全冇令我失望。首先香芒炸雞沙律既炸雞超好食,香脆得尼又有陣蒜香味。然後沙律新鮮。拉絲BB豬肋骨裡面好多料,醬汁稍嫌有啲多,好高卡路里。然後比利時朱古力少少苦澀,黑朱力味盡出。曲奇沙冰好大杯好足料。最後飯後甜品,有爐板燒布朗尼,果然冇令我失賣相好吸引, 打卡一流。 即係我地平時既心太軟。由於冇晒雲呢拿雪糕,就只有芒果雪糕,不過依然好食,但係要好快咁食晒佢,唔係嘅話啲雪糕會溶晒

之後甜品我哋叫咗個爐板燒布朗尼加芒果雪糕。

拉絲BB豬肋骨裡面好多料,醬汁稍嫌有啲多,好高卡路里。