7個女仔食晚飯, APM一般都係食6:30或8:30...好INFLEXIBLE只係叫左普遍上海菜記得的...好似叫左雞絲粉皮 - 偏鹹, 唔夠麻味, 唔算好食炸銀絲卷 - 夠脆, 不過我唔好不知名肉(冷盤, 有點兒麻辣) - 有些部位比較難咬, 吞下肉後先會FEEL到有麻味, 唔係好辣上湯莧菜 - 清清地, 幾好, 菜唔會過老炒年糕 - 份量少, 味道都係咁上下炒飯 - 朋友話無味, 但我覺得有味既, 只係清淡D, 唔會油膩, 但有好多蔥上菜都幾快, 茶都幾好飲CITIBANK信用卡可以優惠價叫以上某碟菜 (我唔知邊碟, 因叫菜時, 我唔係到)下次如果去, 我會叫其他菜, 因為好似吸引D埋單每人$74總體感覺, 大食人士不宜到此, 唔抵食但我鍾意佢有間隔, 可以同隔離檯稍為隔一隔, 唔駛聽到人地講野/被聽到 =)
只係叫左普遍上海菜
記得的...好似叫左

雞絲粉皮 - 偏鹹, 唔夠麻味, 唔算好食
炸銀絲卷 - 夠脆, 不過我唔好
上湯莧菜 - 清清地, 幾好, 菜唔會過老
炒年糕 - 份量少, 味道都係咁上下

上菜都幾快, 茶都幾好飲
下次如果去, 我會叫其他菜, 因為好似吸引D

埋單每人$74
總體感覺, 大食人士不宜到此, 唔抵食
2011-07-09