2015-03-18 354 瀏覽
如果我自己搵野食, 我應該唔會去呢間餐廳食...因為...其實我都係一個睇外表多D既人這間店有點飯堂FEEL, 不過都好乾淨同座位都企理~我們去食的時間只有小貓3, 4隻直覺就係呢間店一定麻麻~因為這店是在朋友公司附近, 就陪她試下佢地既雞煲吧!(朋友說他們上下午是賣米線的, 晚上才有雞煲)因為我唔係好食得辣,所以叫左bb辣~~好了~雞煲來了~~雞上面cover了很多的荽西,睇落好吸引!其實今次係我第一次食雞煲~估唔到真係咁好食架雞肉十分嫩滑,又好入味~好喜歡佢既汁~連埋荽西一齊食very good!!而且微辣很容易入口, 唔係好食得辣既朋友可以試下叫bb辣~除了雞煲外, 是次套餐仲包左汽水任飲同埋每人5串串燒~朋友揀左鹽燒秋刀魚, 真係一大條架!! 佢地成條食哂應該好好食啦~haha我就揀左雞肉, 牛肉同雞翼串燒....~~E, 味道+質感好OK woo!!因為我平時好怕d串燒燒到好dry~但佢燒得恰到好處, 好juicy, 好好味!!另外佢仲有自助火鍋bar, 佢d墨魚丸同魚蛋真係好好食呀!!!(仲有好多野揀tim)好食過街市果d丸 lol!!! 真係對這店另眼相看!!原來食野都唔
如果我自己搵野食, 我應該唔會去呢間餐廳食...
因為...其實我都係一個睇外表多D既人
這間店有點飯堂FEEL, 不過都好乾淨同座位都企理~
我們去食的時間只有小貓3, 4隻
直覺就係呢間店一定麻麻~
因為這店是在朋友公司附近, 就陪她試下佢地既雞煲吧!
(朋友說他們上下午是賣米線的, 晚上才有雞煲)
因為我唔係好食得辣,所以叫左bb辣~~
其實今次係我第一次食雞煲~估唔到真係咁好食架
而且微辣很容易入口, 唔係好食得辣既朋友可以試下叫bb辣~
除了雞煲外, 是次套餐仲包左汽水任飲同埋每人5串串燒~
好食過街市果d丸 lol!!! 真係對這店另眼相看!!
原來食野都唔可以睇人數同睇外表!
不過可能佢個位置係工廠區, 晚上d人放工番哂屋企所以人流先咁少啦~
anyway, 食完之後已經掛住個雞煲喇!!!
我下次一定會再去!!
btw, 間店個伯伯(唔知waiter定boss) 好nice架~~超好人的哩~~~
咁親切的服務態度+咁經濟的價錢出面好難搵到架喇~
2015-03-16
  • 雞煲