餐廳: 壹.01
資訊:

2023-12-19 19 瀏覽
今日收工俾我發現一間隱世台式地道美食😚而且價錢好抵食😆好耐冇見嗰啲又抵食又好味嘅餐廳👍啲小食真心勁好食🤤好推介脆炸鮮奶卷x古早芋泥二文冶$48鮮奶卷咬落蓬鬆軟柔,鮮奶純滑濃福,甜度適中👏好食🤤芋泥二文治外皮鬆鬆脆脆,入邊仲有濃郁嘅芋奶內餡🤩芋泥非常香滑好好食😋必食小食!芝士奶蓋芋泥鮮奶 $29滿滿嘅芋頭風味,再加鮮奶同芝士奶蓋簡直至match組合👅必推介飲品爆珠馬蹄椰子水$28健康清新飲品,清清甜甜Fresh嘅感覺小拼盤 $43小拼盤入邊有台灣腸、花枝丸、鹽酥雞👍欣賞用咗好少油去炸都好好食,同埋調味適中蘇子青瓜手撕雞$28醃得好入味,而且手撕雞嫩滑多汁芒果滷肉飯$58滷肉非常鮮嫩,再加上芒果清新,芒果滷肉飯非常獨特好食價錢夠平民會再翻撻

脆炸鮮奶卷x古早芋泥二文冶$48

芝士奶蓋芋泥鮮奶 $29

爆珠馬蹄椰子水$28
健康清新飲品,清清甜甜Fresh嘅感覺

小拼盤 $43

蘇子青瓜手撕雞$28
醃得好入味,而且手撕雞嫩滑多汁

芒果滷肉飯$58
滷肉非常鮮嫩,再加上芒果清新,芒果滷肉飯非常獨特

好食價錢夠平民會再翻撻
  • 台北夜市小食拼盤