餐廳: 壹.01
資訊:

店裡面有好多特色台灣美食可以選擇當中仲有比較特別既配搭仲好好味呀🥭 芒果魯肉飯呢個咁色彩繽紛既魯肉飯除左有芒果仲有香蔥、鹹酸菜同菜脯見配搭好得意好好奇會係咩味道呢😚食落既味道原來係非常之夾呀👍🏻比平時既魯肉飯多左一份甜味豐富咁滿足到味蕾而且加上芒果中和到魯肉既肥膩感🥭好中意呢個芒果魯肉飯😋🥪 脆炸鮮奶卷 • 古早芋泥二文治芋泥二文治由兩塊脆卜卜既餅夾住厚厚既芋泥味道唔會太甜👍🏻口感由外既鬆脆到內既軟滑好好味💜脆炸鮮奶卷仲直頭有流心既感覺添喔🤍🍢 台北夜市小食拼盤拼盤有齊哂台灣腸、花枝丸同鹽酥雞樣樣野都好好味😋特別係台灣腸👍🏻🥛芋頭鮮奶加特濃芝士奶蓋芋泥好綿密💜就算溝埋芝士奶蓋同鮮奶一齊飲都唔覺得膩👍🏻🍹 雙檸冬瓜茶加寒天酸酸甜甜好好飲又好消濟😋🐮 牛肉汁煮風琴豆腐豆腐索哂牛肉汁超級入味👍🏻而個牛肉汁都比其他店既特別好味咁😋🧀 熔岩蛋之戀餅皮包住拉絲芝士、火腿同雞蛋餅皮唔似一般手爪餅咁厚而且多左一份酥脆既感覺👍🏻🥬 魯肉汁肉燥蔬菜食左咁多野好想食返d蔬菜😚蔬菜加埋魯肉汁味道都唔錯呀👍🏻最後埋單follow埋店既ig原來仲有9折💛食左咁多野都係200幾蚊咋🤩而且仲要好好味添😋真心覺得非常非
店裡面有好多特色台灣美食可以選擇
當中仲有比較特別既配搭仲好好味呀

🥭 芒果魯肉飯
呢個咁色彩繽紛既魯肉飯除左有芒果
仲有香蔥、鹹酸菜同菜脯
見配搭好得意好好奇會係咩味道呢😚

味道唔會太甜👍🏻
口感由外既鬆脆到內既軟滑好好味💜
脆炸鮮奶卷仲直頭有流心既感覺添喔🤍

🍢 台北夜市小食拼盤
拼盤有齊哂台灣腸、花枝丸同鹽酥雞
樣樣野都好好味😋

🐮 牛肉汁煮風琴豆腐
豆腐索哂牛肉汁超級入味👍🏻
而個牛肉汁都比其他店既特別好味咁😋

🧀 熔岩蛋之戀
餅皮包住拉絲芝士、火腿同雞蛋
餅皮唔似一般手爪餅咁厚
而且多左一份酥脆既感覺👍🏻