招聘中
$16,300-$19,500
月薪
$55-$80
時薪
遇見吃茶三千,方知純萃原味。我同朋友都好鍾意呢間來自台灣嘅超人氣台式飲品⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽!每次行街傾偈傾到口渴都會首選去吃茶三千買嘢飲😚 原來佢仲係米其林得獎茶😳!依家係觀塘APM都有得飲吃茶三千喇😆平時我自己好鍾意叫佢嘅凍頂烏龍鮮奶茶同埋松針芒果茶😆 茶味超香!🫖 佢茶底係用萃茶機現萃茶葉而成 所以茶飲值得等待~ 今次試吓佢嘅蜜桃系列同埋國王珍珠奶茶😚✻蜜桃烏龍奶蓋 HKD42蜜桃系列係台灣直送~ 每日限量150杯!甜度適中蜜桃味好香🍑🥰 烏龍茶味好出!🫖奶蓋微微鹹香 有少少似 cream cheese口感 好creamy~ 好好味😋✻ 國王珍珠奶茶 👑 HKD37鳳眉紅茶 + 皇家厚奶 +國王珍珠奶茶好香滑🧋 奶同茶嘅比例好平均~珍珠大大粒仲好煙靭!飲完都幾飽肚😆我哋揀咗少甜 甜度適中~ 我同朋友都好鍾意

遇見吃茶三千,
方知純萃原味。

✻蜜桃烏龍奶蓋 HKD42
蜜桃烏龍奶蓋

✻ 國王珍珠奶茶 👑 HKD37
鳳眉紅茶 + 皇家厚奶 +國王珍珠
奶茶好香滑🧋 奶同茶嘅比例好平均~
珍珠大大粒仲好煙靭!飲完都幾飽肚😆
我哋揀咗少甜 甜度適中~ 我同朋友都好鍾意