Sleepless 已經喺銅鑼灣搬咗入香港人後花園~西貢啦! 今次以白色小屋形象登場,有室內及戶外座位,寵物🐶🐱🐰歡迎的😍 戶外放有木枱櫈,店內裝飾亦落足心滿,每一個角落都是打卡位!主打這豐富的Owl Day Breakfast $148,有鮮果乳酪糠麥、沙律、芝士腸、明太子玉子燒、大烤菇、巴馬火腿,及比利時手製窩夫🧇。 色彩繽紛,好吸引! 明太子玉子燒味道獨特,魚子醬微辣帶鹹,加上玉子燒嘅甜味和蛋香,口感層次豐富! 比利時手製窩夫外層酥脆,內部鬆軟,唔太甜,與其他配料好夾! 巴克斯芝士蛋糕 $78超級好味,推薦要試的! 蛋糕柔軟細膩,口感綿密而濕潤。芝士味濃郁但唔會太重立體の拉花 $68呢度最出名就是拉花,有2D 同3D 兩款! 我今次就揀咗3D啤啤熊 🐻 見店員好用心製作🫶🏻 啤啤熊形狀Latte , 真係好可愛😍! 咖啡香濃順滑100% 厄瓜多爾特濃純黑朱古力$65朱古力必試! 特濃朱古力,幼滑濃郁,有微妙果香,苦中帶微酸! 這裡有十款朱古力特飲揀,我覺得淨係嚟試唔同味都好值得!

巴克斯芝士蛋糕 $78

立體の拉花 $68