2024-05-19 37 瀏覽
{有得食有得玩- $255/人頭}有時一家大細在香港每個星期六日都係煩惱,難得發現呢個地方有得食有得玩,坐得舒服,環境又好!大人可以睇多種運動的電視轉播,小朋友可以玩遊戲,又有篤波又有足球機,當然,嘢食仲好正!咁玩玩下,幾個鐘就咁消磨咗!♦️ Buttermilk Chicken Salad烤雞、溫泉蛋、羅馬生菜、牛油果組合嘅沙律,用料豐富大大碟仲要好好味!♦️ Maple Bacon Cheese Burger唔單只係好味嘅安格斯牛肉漢堡,令人驚喜嘅係佢地用楓葉漿烤嘅煙用,脆脆嘅口感加埋蜜糖嘅焦香,令漢堡多一個好味嘅層次!♦️ Pancetta Carbonara平時本麻甩都唔算好喜歡Carbonara 隻味,不過呢度做得出色嘅係落左好多Parmesan 芝士,令佢帶着濃濃嘅芝士味,反而正合我心意。♦️ Pulled Pork Lasagna呢個係全餐嘅頂峰,成日有機會食到千層麵,不過多數都係用肉醬,呢度係用慢煮手撕豬肉同埋酸椰菜製作嘅夾層,特別嘅味道配合煮得好好嘅千層麵,真係令我回味無窮。♦️ Burrata Chorizo餐廳嘅招牌Pizza,上面有西班牙香腸、蕃茄、火
{有得食有得玩- $255/人頭}

♦️ Buttermilk Chicken Salad

♦️ Maple Bacon Cheese Burger

♦️ Pancetta Carbonara

♦️ Pulled Pork Lasagna

♦️ Burrata Chorizo
餐廳嘅招牌Pizza,上面有西班牙香腸、蕃茄、火箭菜、燈籠椒,仲唔少得Burrata芝士,烤起上嚟特別惹味,係一個出色嘅Pizza!

♦️ Ice Cream Parfait
完美嘅午餐,梗係要有一個美味嘅甜品作結啦,呢個有三球美味嘅雪糕甜品,食完飽飽再去行西貢市中心!

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #MSquare (西貢)
西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖