2K
2024-05-01 10 瀏覽
點解我要食啲咁難食既早餐!仲要大汗疊細汗坐街邊食二手煙食沙塵,以為夠鐘開船急急求其食少少野。那來的智障人渣船河搞手,十點開船叫人家九點集合又唔出聲!我還以為九點開船!等到齊人成十點半先出發,依個搞手係朋友既朋友完全唔認識。我唔係遲到既人,離晒譜!食物質素比疫情前一落千丈,插水式下跌的地獄料理。腸仔⭐️怪味大咸滾水烚。辣魚蛋⭐️腍啤啤滿口麵粉,辣水味只留在表面。混醬腸粉⭐️⭐️平傭普通唔難食。滷水雞髀⭐️⭐️乾乾硬硬而不嫩滑,外濕內乾充漬普通豉油味,中咸無雞甜味,隱約的雪藏味,免強仲食得到。滷水雞中翼⭐️嬸嬸真的十分好客,無啦啦話送多隻雞翼我食,多謝多謝。立即成隻塞入嘴仔在舌頭上打滾,皮滑肉乾大中咸,硬著頭皮吞晒,不想浪費。豉油皇炒麵配沙嗲汁⭐️雖然看似濕腍散碎都照塞入口試試!大大咸的豉油味,甜甜的沙嗲汁有少少辣,吃不消掉去垃圾桶。

滷水雞中翼
豉油皇炒麵
腸仔辣魚蛋混醬腸粉
滷水雞髀
豉油皇炒麵配沙嗲汁
豉油皇炒麵配沙嗲汁
2022-10-10
$50 (早餐)