早兩日放假諗住係屋企hea下啦,點知比兩個都係咁岩放假既fd半推半就既情況下召左出西貢話想傾下計(心諗傾計洗唔洗入到西貢咁遠🙄)三個女仔傾計,當然要搵個坐得舒服又乾淨既地方喇😌 其中一位朋友就提議Let's Jam🙆🏻去到門口見到餐牌有好多套餐可供選擇💁🏻望左陣我諗到想食咩喇,即刻入去搵位先!點知入到去order時,我地三個都不約而同咁揀左All day breakfast 🎉我就揀左玫塊蘋果梳打,味道清清甜甜,不過唔太飲得到玫瑰味,底有d一粒粒,一路飲都有d口感🍹而另外兩位朋友揀左咩。。我唔記得嚕😆因為製作需時,而我地點既又一模一樣喎,等左差不多都半個鐘,三份熱辣辣既All day breakfast 到喇🎉🎉欣賞個🍄同蕃茄整得好好食😋其實我係一個唔鐘意食蛋既人😗不過蛋入面有溶溶地既芝士做夾心喎,再加埋黃豆一啖過食,蛋味唔濃烈😀所以都食左大部分😆我仲加錢轉左做牛角包,留到最後先食,竟然一d都無淋到仲好鬆脆,加埋佢地個士多啤梨醬,好正😋👍🏻

三個女仔傾計,當然要搵個坐得舒服又乾淨既地方喇😌

其中一位朋友就提議Let's Jam🙆🏻

去到門口見到餐牌有好多套餐可供選擇💁🏻

望左陣我諗到想食咩喇,即刻入去搵位先!

而另外兩位朋友揀左咩。。我唔記得嚕😆

欣賞個🍄同蕃茄整得好好食😋

All  day  breakfast