餐廳: Verde MAR
資訊:

1K
2024-04-26 7 瀏覽
好耐無食過墨西哥菜🇲🇽所以去咗上環新開嘅「Verde MAR」😍.Burrito Supreme(Carnitas Pork)🌯由墨西哥飯🍚燉豬肉🐖生菜、番茄🍅雞蛋等而成🍳味道較為清淡🥺不過飽肚減十足👍🏻Taco(3 PCS)🌮嗌咗Chicken🐓Homemade Pork Chorizo🥩同Fried fish🐟墨西哥餅皮軟熟😋夾住唔同肉類、芝士🧀番茄、生菜🥬洋蔥🧅牛油果醬🥑忌廉☁️點埋2款秘製醬汁🥢更加惹味😗.Mexican Chicken Wing(Haoanero)🍗越食越辣🌶️不過係嗰種刺激性嘅麻辣🥵所以食唔到嗰種香辣嘅感覺🥲.Mexican Rice Pudding🍮用大米、提子乾🍇肉桂、牛奶製作成嘅大米布丁🥛口感綿滑😛啖啖飯粒,米香同肉桂香突出🤤.Mexican Chocolate🥤朱古力香濃幼滑🍫帶有肉桂味☺️

• Tacos