2014-02-11 4797 瀏覽
一向好少黎西環,高街更加係第一次,今日就黎試試呢間店既brunch。早兩日訂座,被安排坐門口半露天位置,雖然對馬路但因為車少都唔會覺得嘈。Order 左個 Ham omelette, 配兩塊多士及一串4粒薯仔,多士普通,沒有配牛油或jam可,薯粒不錯,size 一口一粒,配香草黑椒焗都幾香口,但油左少少。Omelette 份量很足,蛋不是全熟,入口香滑,火腿粒不太咸,與蛋比例亦都適中,不過就冇咩亮點,有少少似高級版快餐。最後oder一杯cappuccino作總結,presentation非常good, 配一件小甜點,已經吸引晒其他唔係ordercappuccino朋友既目光。

Ham omelette

cappuccino
cappuccino朋友既目光。

題外話/補充資料: 冇lala 門口有修路工程,大煞風景......
2014-02-08
cappuccino