2022-05-07 394 瀏覽
黎到龍蝦專門店,當然要食龍蝦乜乜乜啦🦞我哋2個人,叫左2份sides同2份main,當中包括最招牌重點推薦既lobster mac & cheese同lobster roll!個mac & cheese其實有少少圖文不符🤣因為menu幅圖係有個龍蝦頭做裝飾,但實物係無既😥所以影相就無咁靚,不過!食落都係好多大大件既龍蝦肉,彈牙爽口😋重點係,通粉部份都做得好好!超級creamy🤩我哋2個人係完全食唔晒😅因為太膩啦,建議大家要3-4個人share!Lobster roll曾經係香港盛極一時,不過宜家又買少見少了😔好少地方有得食。呢度既然主打龍蝦,當然唔單止有得食,仲要食質素都唔錯添嫁👌🏻
黎到龍蝦專門店,當然要食龍蝦乜乜乜啦🦞