2019-01-06 1322 瀏覽
其實數下手指,呢間餐廳幫襯過最少5次以上,多數晚飯,係今次就happy hour嘅時間同朋友嚟傾下計~例牌一坐低就係睇下有咩香口小食同叫啤酒😂😂由於約咗另一班朋友7點係其他地方食晚飯,所以係度唔可以飲太多同食太多,如果唔係到時下場就食唔到嘢~所以叫咗個價值$145嘅雞翼拼薯條同沙律,一次過有晒3樣嘢😋,同叫咗兩杯大嘅 Hoegaarden🍻🍻😎😎咁就傾兩個鐘,真係好抵~而且個雞翼拼盤跟咗個類似泰式醬汁,超好食呀~🤩🤩不過就次次去食飯,頭頂一定有啲蚊係上面圍繞咁飛😅如果可以有辦法減少蚊子數量嘅話就實在係更好🤪🤪同埋如果可以有個識講廣東話嘅侍應就超級好啦~🤣🤣因為本人英文水平有限,每次嚟食飯都會有種驚驚感覺,怕自己會聽唔明侍應講嘢,大家之間會溝通錯誤😅
2018-12-31