2018-04-25 472 瀏覽
Fish & chick, 食品如名,主力做fish & chips 同燒雞。因為佢地做嘅燒雞真係好好味,所以成日都心絲絲嚟食😋 雞肉充滿rosemary 等香料味,加gravy更滋味,但唔加就食到香料同雞嘅美妙配搭❤️ 好難得雞胸都唔「鞋」同夠入味❤️ 魚魚方面,佢地都有好幾款選擇,但我就唔係好熟有咩分別,所以每次都以當日心情選款試試,炸魚漿雖然好似厚,但夠鬆,同我喺英國食嘅texture 一樣,而且佢地有提供英國fish & chips 必備嘅青豆蓉做配菜,做得夠地道,立刻再加分👍🏻坐喺面向海邊嘅枱,加埋美食同支cider,真係不得了,超級relaxing! Will be back always!! 💓
Haddock
Haddock